Mantrasång & Gong – Kirtan med Helena & Anna-Maria 4/4 – på Oasen Gärdet

Laddar Evenemang

Mantrasång & Gong – Kirtan med Helena & Anna-Maria – Vårvibrationer på Oasen Gärdet – Första 10 biljetterna – 2 för 1!

Vi välkomnar våren tillsammans den 4 april med en vibrerande torsdagkväll badande i ljud på mysiga Oasen Gärdet! Vi är så glada att få vara just på denna energiplats, där Göran Boll och andra under så många år samlat människor för att mötas i Mediyogans varma famn.

Den här kvällen möts vi i en hjärtöppnande Kirtan – Mantrasång & gong – låter vi våra röster få höras, vibrera och ta plats. Mantrasångens kraftfulla effekt ger dig möjlighet att boosta din röst och ditt hjärta och låta vibrationerna därifrån spilla över till resten av ditt liv.

Vi fortsätter med erbjudandet “2 för 1” på de 10 först bokade biljetterna. Vi älskar att ni vill sjunga med oss och att vi är så många i Stockholm som älskar att sjunga mantran tillsammans. Hurra för det!  Så vet du redan nu att du vill hänga med oss denna härliga torsdagskväll i början av april, tveka inte  att boka redan nu! Kanske vill du ta med en gäst som aldrig varit på en Kirtan tidigare eller kanske en vän som precis som du älskar att sjunga tillsammans på detta sätt.

Under kvällen får du möjlighet att uttrycka dig fritt genom sång och rörelse. Känna ljudvibrationerna i dig och runt dig, i hängivelse fylla på med glädje och energi genom mantrasång/kirtan, en del av Bhaktiyoga-traditionen, och sedan landa in i djup avslappning genom gongvila – en ljudresa där du får bada i ljud och vibrationer från gong, kristallskålar och andra härliga sound healing-instrument med mjuka läkande toner som omsveper dig.

Låt ditt sinne vila genom att, i närvaro, kliva in i meditation genom mantrasång. Här har du chans att släppa tankar och bara hänge dig i stunden – till nuet, till musiken, till energin vi gemensamt skapar i rummet. Låt vibrationerna från ljud och mantran vibrera i dig. Sjung med, eller tillåt dig själv att bara vara i musiken – Bli ett med musiken, ett med den yogiska mantrasången och sjung från hjärtat! Låt härliga hormoner få fylla dig!
 

Tillåt därefter dig själv att få landa in i djup vila. Tillåt dig själv att svepas iväg genom ljudvibrationerna från gongen och andra instrument. Tillåt dig själv att släppa taget för en stund och få kontakt med dig själv på djupet.

Gongen, som har en mångtusenårig tradition, hjälper dig att komma in i djup avslappning och ett meditativt tillstånd. Kroppen får därmed möjlighet att självläka, återhämta sig och släppa stress och spänningar. Ljudvibrationerna från gongen påverkar dig ända ner på cellnivå, och får cellerna i din kropp att att vibrera synkroniserat i en harmonisk frekvens.

Vibrationerna från din egen röst, från musiken, mantran och sound healingen hjälper dig in i självläkning. Och ofta kan just den egna rösten vara vägen till djup kontakt med dig själv och ditt innersta.

Vi önskar dig varmt varmt välkommen!

 (Och psst… du behöver inte “kunna sjunga”, kom ihåg det! Alla är välkomna – med precis den rösten vi har!)

//Helena Hilmgård & Anna-Maria Ahlgren – Sound By Heart

OBS! Detta är ett alkohol- och drogfritt event. 

Några ord från tidigare deltagare:
“Mjukt, vackert, hållet, kraftfullt, tryggt, transformerande. Tack!”
“Tack för det härliga härvarandet. Ni delar med er från djupet av era hjärtan – det känns ända in i själen!”
“Av hela mitt hjärta; TACK!”

Klicka på länken nedan för att läsa mer och boka din biljett.

Detaljer

Datum:
april 4
Tid:
18:30 - 21:00
Evenemang Kategori:
Webbplats:
https://fb.me/e/4cd8HykuR

Plats

Oasen Gärdet
Värtavägen 35
Stockholm, 11529
+ Google Map
Visa Plats-webbplats
Till toppen